" />
Please enter your username and email address. Get new password
Register Now
x

Aplicatii Smartphone

Aplicatia ta

Aplicatii pentru smartphone gratis.

Ai un radio si vrei sa iti facem o aplicatie gratis pentru smartphone-uri?
Noi iti cream propria aplicatie personalizată care va putea fi publicata atat pe Google Play Store cat si pe Apple store.
Tot ce mai rămâne de făcut este sa ti-o promovezi.

Pachet Standard Gratuit

Pachet Standard Gratuit

Radiomanele.eu s-a gandit sa dea o mana de ajutor tuturor celor care fac primii pasi in domeniul posturilor de radio pe net.

Si pentru ca, de obicei, acest lucru este facut doar din placerea de a oferi ascultatorilor clipe de neuitat prin programele si muzica oferita ascultatorilor, fara a avea un castig financiar, majoritatea nedispunand de bani pentru cheltuielile aferente unui post de radio, Radiomanele.eu va ajuta sa puteti fi ascultati oriunde in lume si oriunde s-ar afla ascultatorul, acasa, la serviciu, pe strada, in masina etc. prin crearea aplicatiei gratuite care poate fi rulata pe smartphone-uri, tablete si iPad-uri.

 

 

Pachet Premium

IN CURAND !

Pachet Premium

Acest pachet vine in sprijinul celor care doresc niste aplicatii mai complexe, celor care doresc sa isi modifice aplicatia si nu in ultimul rand, celor care doresc ca aplicatia sa fie accesibila atat pe Android cat si pe IOS.

Asadar aplicatia creata va rula si pe Iphone-uri, Ipad-uri, nu doar pe telefoanele si tabletele care au la baza sistemul Android.