" />
Please enter your username and email address. Get new password
Register Now
x

Cata incredere inspira barbatii in functie de ochii lor

00

Oricat ar fi de frumosi ochii albastri sau verzi, pe un barbat il avantajeaza mai mult ochii de culoare inchisa. De ce? Se pare ca femeile au mai multa incredere in barbatii cu ochii caprui. Citeste si vezi daca esti de acord.

Ochii albastri

Fie ca au o nuanta pastelata de albastru sau sunt mai degraba violeti, ochii albastri inspira tinerete, libertate, independenta si distractie. Daca nuanta de albastru este palida, ea tradeaza timiditatea sau o fire ascunsa, introvertita. Daca este o nuanta profunda, ca apa marii, tradeaza o fire patimasa, usor egoista si foarte geloasa. Chiar daca femeile considera ochii albastri atragatori si sexy, in cadrul testelor despre fidelitate si incredere, ele au pus barbatii cu ochii caprui pe primul loc, iar pe cei cu ochii albastrii pe ultimele locuri.

Ochii verzi

Mult mai rari, ochii verzi sunt deosebiti si atrag imediat atentia celor din jur. Se spune ca barbatii care au aceasta culoare a ochilor sunt creativi, ingeniosi si dinamici. Știu sa se bucure de fiecare moment al vietii, sunt sociabili, dar nu isi fac prea multi prieteni si nici nu vorbesc prea mult despre ei. In pofida farmecului lor, se pare totusi ca nu te poti baza prea mult pe ei. In studiile sociologice, barbatii cu ochii verzi nu au obtinut nici ei un scor prea mare la capitolul incredere, fiind aproape la egalitate cu cei care au ochii albastri.

Ochii caprui

Surprinzator, barbatii cu ochii caprui inspira mai multa incredere si mai multa siguranta femeilor, decat cei care au nuante deschise. Potrivit studiilor realizate de sociologii cehi si americani, barbatii cu ochii caprui sunt considerati mai sinceri, mai afectuosi si mai stabili. Femeile au mai multa incredere in ei si ii considera mai potriviti sa fie parteneri pe termen lung, capi de familie si parinti dedicati. Se pare ca ochii caprui sunt asociati cu ambitia, loialitatea, curajul si determinarea.

Ochii negri

Brunetii cu ochii negri sunt fie atragatori si misteriosi, fie dificili si respingatori. Este o culoare foarte rara, de obicei intalnita la persoanele de origine asiatica, si este in realitate o nuanta foarte inchisa de maro. Acesti ochi nu inspira suficienta incredere partenerilor de sex opus, se crede ca ascund secrete si patimi puternice, dar si o fire greu de stapanit. Persoanele cu ochii negri au o intuitie ascutita, se imprietenesc mai greu cu cei din jurul lor si se feresc sa arate ce gandesc cu adevarat. Cu toate acestea, sunt muncitori, determinati si se folosesc de orice mijloace pentru a obtine ceea ce doresc.


Mesaje

Mesaje