" />
Please enter your username and email address. Get new password
Register Now
x

Pune 3 lamai pe noptiera inainte sa adormi. Efectul este neasteptat

00

Iata ce se intampla daca pui 3 lamai crestate usor cu cutitul pe noptiera ta inainte sa adormi!

Fie ca alegi sa crezi asta sau nu, totul in jurul tau este energie. Energia, fie ea pozitiva sau negativa, te influenteaza in fiecare clipa si are efecte asupra fiecarui aspect al vietii tale. De aceea este important sa te cureti de energiile negative si sa formezi in jur o aura pozitiva, care sa iti aduca numai experiente placute. Stiai ca poti face cu ajutorul banalelor lamai?

Desi mintea umana nu poate descifra anumite ritualuri sau remedii, acestea au efecte reale asupra modului in care energia actioneaza in viata ta. Lamaile reprezinta cea mai buna metoda naturala de a te elibera de tot ceea ce este negativ. Modul in care le utilizezi este foarte important si de aceea trebuie sa urmezi cateva reguli esentiale.

Pentru a te elibera de energia negativa acumulata pe tot parcursul zilei trebuie sa pui intr-un vas trei lamai usor crestate cu cutitul in forma de cruce. Aseaza vasul pe noptiera sau langa pat pe timpul noptii. A doua zi ia lamaile, pune-le intr-o punga de plastic si arunca-le. Se spune ca acestea au absorbit tot ce era rau si te-au purificat in timpul somnului.

Daca te simti stresat este recomandat sa iti creezi in casa un loc in care sa plasezi lamai verzi sau galbene, care sa fie proaspete in permanenta. Parfumul lor te va binedispune si zona respectiva va fi mereu purificata de tot ceea ce este rau. Iti vei gasi acolo linistea si calmul de care ai nevoie atunci cand esti agitat si nervos.

Incearca aceste trucuri si vei vedea ce efecte neasteptate pot avea lamaile asupra starii tale de spirit. Ceaiul de lamaie este ideal atunci cand esti obosit, irascibil sau ai probleme cu anxietatea si depresia, asa ca il poti consuma cu incredere. In plus, este o doza grozava de vitamina C!


Mesaje

Mesaje