" />
Please enter your username and email address. Get new password
Register Now
x

Top 3 cei mai secretosi barbati din zodiac

00

Zodiile de Apa sunt cele mai ascunse, zodiile de Aer sunt cele mai prefacute, zodiile de Foc sunt prea sincere, iar zodiile de Pamant sunt prea deschise. Elementul fiecarei zodii spune multe despre firea lor si despre abilitatea cu care pot pastra o aura de mister in jurul lor. Afla care sunt cei mai secretosi barbati si cum se comporta in relatia cu cei din jur.

1. Scorpionul

Toti nativii nascuti in semne de Apa, si anume Racii, Scorpionii si Pestii, au partea lor de mister. Sunt amabili, deschisi, usor prietenosi, dar planurile lor personale raman intotdeauna un secret. In mod special, Scorpionul este cel mai secretos dintre toti barbatii cu semn de Apa. Știe cum sa isi ascunda sentimentele si dezaprobarea, dezinteresul sau dispretul atunci cand il deranjeaza cineva. Nici dragostea, nici preferintele si nici planurile de viitor nu le discuta cu oricine. Prefera sa vorbeasca putin si sa nu lase pe nimeni sa ii citeasca gandurile.

2. Sagetatorul

Cu toate ca semnele de Foc sunt considerate cele mai sincere, pentru ca sunt foarte directe si se lasa manate de impulsurile de moment, Sagetatorul este imprevizibil si are multe de ascuns. El stie ca planurile lui nebunesti sunt mereu criticate de persoanele prudente si serioase. Ca atare, prefera sa nu vorbeasca despre ele si este o sursa necontenita de surprize. Iar daca are probleme sentimentale sau probleme la serviciu nu stie cum sa vorbeasca despre ele, pentru ca nu ii place sa se confeseze sau sa ceara sfatul altora. Sagetatorul tine totul pentru el, convins fiind ca se descurca mai bine singur.

3. Varsatorul

Semn de Aer, ai crede ca Varsatorul este la fel de usor de citit precum Gemenii sau Balantele. In realitate, barbatii din Varsator sunt actori grozavi si stiu sa isi ascunda cu multa dibacie interesele, preferintele, iubirea sau gandurile intime. Chiar daca vorbesc mult, spun bancuri, petrec si sunt in centrul atentiei in orice grup, Varsatorii se numara printre cei mai secretosi si ascunsi nativi ai zodiacului. Niciodata nu stii ce vor face in momentul urmator, daca raman langa tine sau pleaca, daca sunt seriosi sau glumesc.


Mesaje

Mesaje