" />
Please enter your username and email address. Get new password
Register Now
x

Top 3 zodii norocoase in dragoste din prima incercare

00

Nu toti avem norocul sa ne indragostim, sa ne casatorim si sa traim fericiti pana la adanci batraneti cu aceeasi persoani. Pentru multi dintre noi, dragostea este o loterie. Dar exista 3 zodii care reusesc sa isi gaseasca sufletul pereche din prima. Afla daca te numeri printre nativii celor 3 semne astrale si daca zodiacul are dreptate.

1. Taurul

Nativii Taur nu cer niciodata luna de pe cer si iubiri imposibile. Ei cauta o persoana echilibrata, linistita, care sa le ofere sentimentul de siguranta si de comuniune deplina. Pentru ca ei apreciaza ceea ce li se ofera, sunt la randul lor apreciati de cei care ii iubesc si se numara printre zodiile care gasesc dragostea adevarata de la prima incercare. Este adevarat ca, uneori, prima incercare pentru un Taur poate fi si la 40 de ani, pentru ca el asteapta multi ani pana cand gaseste ceea ce vrea.

2. Fecioara

Nativii Fecioara stiu exact ce vor in dragoste, analizeaza totul cu atentie si nu se implica decat daca stiu ca relatia respectiva poate dura toata viata. Nu le place sa piarda timpul cu legaturi superficiale, pentru ca ei au obiective clare in viata si isi cauta un partener sau o partenera care sa ii sustina. Familia, casa, confortul, sanatatea si echilibrul lor sunt foarte importante, iar pentru acestea au nevoie de o relatie solida. Nici nu se pot indragosti de cineva care nu le poate oferi garantii.

3. Scorpionul

Pasionali, iubitori si loiali, Scorpionii cer totul de la persoana iubita si nu isi ofera inima decat daca primesc totul. Se feresc de amantii superficiali si se implica numai atunci cand se simt iubiti si cand simt ca partenerul sau partenera lor poate face sacrificii pentru ei. Cer totul, dar si ei la randul lor dau totul. Cand gasesc iubirea si merg la altar, o fac pentru totdeauna, iar divortul nu intra in calcul decat daca trec printr-o adevarata tragedie.


Mesaje

Mesaje