" />
Please enter your username and email address. Get new password
Register Now
x
190 plays
Radio Manele FM Length: Unknown Play From album: Radio Manele FM

Radio Manele FM

00

13 Jun, 2015

Cel mai ascultat radio cu manele din Romania.
Emitem zilnic manele pe sistem.
Topul tarilor de unde suntem ascultati: Romania, Italia, UK, Spania, Germania, Statele Unite, Franta, Austria, Belgia, Irlanda
Sunetul muzicii e la o calitate superioara. Asculta zilnic cele mai noi manele aparute in industria muzicala.

Aparut in anul 2012 am decis sa fim alaturi de voi cu cele mai noi manele. Suntem un radio cu manele care are cea mai buna muzica, cele mai tari dedicatii si cea mai tare echipa de dj. In cazul in care vrei si tu sa fii dj in echipa noastra, contacteaza-ne in cel mai scurt timp. Suntem alaturi de tine in fiecare zi, non stop.

RadioManele FM este un nou radio exclusiv cu manele care difuzeaza pentru ascultatori cele mai bune si de calitate manele. Suntem alaturi de voi din 2012 pentru a va difuza manelele voastre preferate, cantate de cei mai buni interpreti: Nicolae Guta, Adrian Minune, Denisa, Florin Salam, Nicoleta Guta, Cristi Dules, Susanu, Play Aj, Claudia si multi altii. Promitem sa fim alaturi de voi non stop cu cele mai noi manele aparute. De asemenea, promitem sa nu uitam de manelele de aur care v-au facut sa va simtiti bine, v-au facut sa va indragostiti sau sa traiti clipe de neuitat.

.


Mesaje

Mesaje